29 mai, 2005

Seven Inning Wretch

Så ble det ingen sweep på Marlins Stadium. Mets tapte 3-6 etter en grusom 7. inning. De ledet 2-1 in the middle of the 7th, og selv om Marlins hadde flere hits hadde Mets delvis kontroll. Så får de hele 7 hits mot seg, Mr. Koo tar en 3-run Home Run, DeJean får flere runs og Mets minner mest om Norfolk Tides.



Mr. Koo


Bell, Mr. Koo og DeJean måtte alle inn i 7th, Heilman pitchet 8th. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke kom inn som førstemann i 7th. Egentlig burde han vært en av 5 starting pitchere, og hvertfall vært selvskreven når Glavine ryker etter 6th.

Heilman hadde også sin støste kamp mot nettopp Florida tidligere i år da han kastet en one-hitter; eneste hit var en infield single. Dagens tap hadde neppe skjedd med ham on the mound fra 7th inning.



Heilman


Glavine var heller ingen klippe. Han hadde lead-off hits i 5 inninger, walket flere og var ikke så trygg man håpet. 8 hits og bare en run vitner om litt flaks. 5.05 ERA og så langt i år en loosing pitcher. Som Metsspiller har han tapt 6 og vunnet 1 kamp på 10 forsøk mot Florida. Sammen med Atlanta er Florida den eneste klubben han har en loosing record against.



Glavine


Mets gikk også på nok en tapsreise. De ble swept mot Atlanta tidligere i uken og selv med 3-1 mot Marlins ble det 3-4 i borteserien og håpløse 10-16 så langt i år.

I morgen er det spillerfri før Arizona Diamondbacks (29-21) og San Fransisco (23-25) besøker Shea.

Ingen kommentarer: