28 september, 2005

Almost Amazin'

Mets fortsetter det strålende spillet om dagen og slo Phillies for andre gang på to forsøk i natt. Dermed er vi 3 over .500 og midt på NL East-tabellen, forbi både Nationals og Florida!

Reyes var nattens beste spiller med 4 treff på 5 forsøk. Cairo hadde 2, og Mets totalt 9 mot Phillies’ 4. Zambrano slapp inn to runs men Med Mets’ tre var seieren i havn og W gikk til Padilla. Heilman savet inn sin fjerde S etter to inninger on the mound.


Reyes inn til third

Eneste skår i gleden i natt var at Astos vant og dermed er Mets definitivt ute av Wild Card-kampen. Riktignok måtte Astros ha tapt de resterende 6 kampene og Mets vunnet alle sine for at Mets skulle gå videre, but strager things have happened in baseball. Nå ser det ut til at Astros sikrer Wild Card-plassen ettersom Phillies ligger 2,5 kamper bak and still loosing.

...In other news:
Det tetner seg skikkelig til i AL. Boston og Yankees (som tapte 17-9 i natt!!) ligger likt på 92-65 i East. White Sox leder 94-63 mot Indians 92-65 i Central. I sesongavslutningen møter som kjent Yankees Boston og WSox Indians. Dermed avgjøres både wild card og division title sansynligvis i siste kamp. I tillegg er det stor sannsynlighet for at enten Yankees eller Boston (World Series winner i fjor) ikke kommer til sluttspillet, noe som vil være et major upset.

Som alltid vil MestMets følge racet på nært hånd og gi alle baseballfans de nødvendige oppdateringene.

Ingen kommentarer: