03 oktober, 2005

Farvel Mike

Mike Piazza spilte på søndag det som etter alle solemerker var hans siste kamp i Mets-trøya. Hele kampen dreide seg om Mike – 7 inning strech ble forlenget da de viste et kvarters sammendrag av karrieren hans, brorparten av et utsolgt Shea gikk i Mike Piazza/#31-skjorter og fansen hadde laget masse plakater som hyllet Mets’ klippe siden 1998.



Siste kampen var dessverre en parantes da han fikk null hits. Men før, under og etter hver at-bat ble han hyllet av hele Shea. Da han ble byttet ut in top of the 8th (fin move av Randolph!) var han synlig rørt av all oppmerksomheten.

Hvor vemodig kampen enn var så var den et vannskille på flere områder. Ikke bare takket Piazza av og ga utstyret til Castro, men med rookie Jacobs og Diaz’ Home Runs viste kampen også at Mets har en lovende stall som kan kjempe om topplassen til neste år. I år endte vi a poeng med Florida men likevel på 4de plass, 4 kamper over .500. Ikke godt nok selvsagt men absolutt et resultat såpass bra at roen kan senke seg over Shea og trenerne og eiere kan fokusere på å utvikle eksisterende lag fremfor å bytte ut spillere og trenere. Riktignok vil småforandringer skje men nøkkelspillerne fortsetter til neste år.

I morgen starter sluttspillet. I AL spiller Yankees mot Angels og Red Sox mot White Sox. I NL moter Padres Cardinals mens Astros møter Braves. MestMets følger selvsagt kampene.

Ingen kommentarer: