05 oktober, 2008

Travel Report

MestMets-redaksjonen har vært på studietur til NYC.

Dagene forløp stort sett slik:


Baseball-oppdateringer fra NY Post sammen med kaffe og muffin fra Veselka.



MestMets-redaksjonen har også gått til anskaffelse av et lokalkontor på Manhattan. Kontoret leies sammen med New York-kontoret til NRK Super og ligger fint plassert rett ved 1st og 1st.


Femte etg med balkong!



Toalettene på Welcome to the Johnsons er akkurat som før. Og takk for det.


Bartenderen like kul, jukeboxen like bra og ølen like billig. Luv it.



Tiggerne på Manhattan har langt bedre humor enn kollegaene i Oslo. Her er den beste av dem alle, but you gotta give credit til denne fyren som er fant ut at siden han satt i Chinatown måtte skiltet være skrevet på kinesisk. Tipper det står noe sånt som "Salg på broccoli mellom 10:00 og 12:00”, men jeg vet ikke sikkert og det gjør nok ikke han heller. Beklager bildekvaliteten – det ble tatt i smug.





Ukens beste drosjetur er skissert med blå prikker i kartet nedenfor. Det ekstremt blurry bildet skyldes de humpete avenyene på Manhattan. Men skjermen viser et kart som til enhver tid peker hvor sjåføren har kjørt. Og jepp, han kom nordfra, kjørte en stor, stor ring i Greenwich Village før han fortsatte sørover på 7th avenue.


Det viste seg at dette var hans første dag på jobb og at han ikke ante hvor han var eller hva han gjorde. Gjennom hele turen snakket han konstant indisk på mobilen og etter forsto jeg at han ble guidet av kammeraten som satt hjemme! For hvert kryss han kom til sa han over mobilen hvilke gater som krysset hverandre, og vennen der hjemme ga da instrukser om hvor han skulle kjøre videre.

En kjempeplan selvsagt, helt til mobilforbinnelsen ble brutt og ikke lot seg gjenopprette. Da måtte jeg trå til. Det gikk helt strålende helt til det plutselig var veiarbeid på Grand Street, omkjøring, ikke lov med venstresving på Canal Street og plutselig passerte vi siste avkjøring og hadde stø kurs mot Brooklyn over Manhattan Bridge. Da hoppet jeg av og gikk hjem. Hvor sjåføren befinner seg nå er uklart.



Skal du slå deg opp på Manhattan handler det om å finne sin egen nisje. Dessverre har noen allerde kuppet markedet for butch-sveisen for kvinner.





Den nye sporten på Lower East Side er sykkelversjonen av polo. Tre syklister på hvert lag, alle har køller, ballen skal i motstanderens mål – Action! Høyt tempo, mange fall, stygge skrubbsår.






1 kommentar:

Åse sa...

Herlig! Ingen nærbilder av frukt og blomster og ingen sukk, de skoene var for dyre.