26 april, 2009

Nationals i Byen

Det dårligste laget i NL East er Washington Nationals. Nationals kom til Shea med 3-11 i kamper og måtte helt klart slås for at Mets skulle være med i NL East. Fredag var det Johan Santanas tur til å pitche. Han har vært fenomenal så langt i år og fortsatte superspillet på fredag. Han kastet seks innings og fikk bare en run. Han tok hele ti strikeouts - han leder MLB med 37 K's i år. ERAen er latterlig lave 0,70. Det er nest best i MLB.

Santana

Mets vant 4-3, mye takket være Santana. Han har også vært den eneste stabile av de fem starterne. Verken Perez, Pelfry, Hernandez eller Maine har fått en god start. De har en ERA mellom 6,3 og 7,8 og har ikke klart mer enn 5-6 innings. Men Pelfrey tok grep i lørdags kamp. Riktignok kastet han bare 5,2 innings men han ga bort bare to runs og ledet Mets til en komfortabel 8-2-seier. Pelfrey ble også godt hjulpet av Beltrans tre og Church' to hits.

Med en mulig sweep i sikte skulle Perez kaste avslutnignskampen på søndag. Det gikk ikke bra. Han klarte bare 4,1 inning, hadde hele 9 hits og syv runs. Da han ble byttet ut hadde han en ERA på 9,31. Battingen fungerte heller ikke noe videre, ingen fikk mer enn et treff og de ble out-hit 6-13 og tapte til slutt 8-1.


Pelfrey

Dermed er Mets 8-10 og nest sist i NL East. Jepp, det er tidlig i sesongen men det vi har sett så langt er ikke lovende.

Skjønt - Gotta believe!

Ingen kommentarer: