08 april, 2012

Mets 4 - Braves 2 7. apr

Mets slo Atlanta 4-2 og vant sesongens andre kamp etter to homeruns fra Duda.

R. A. Dickey kastet seks solide innings. Eneste skaden var en to run homerun i fifth inning. Da sto det 2-2, men Mets svarte med å score i bottom of the fifth og eight.

Lucas Duda markerte seg med to homeruns. Den første traff det nye inngjerdet området i outfield etter at Mets snevret inn deler av Citi Field i vinter. Ballen hadde blitt en double i fjor men siden banen er blitt mindre ble det en homerun i går. Dudas andre samt David Wrights homerun i første inning traff begge i et område av Citi Field som ikke ble bygget om.

Det var en stor dag for Kirk Nieuwenhuis også som på fredag ble hentet fra triple-A Buffalo for å få sin MLB-debut. Etter en synlig nervøs åpning i andre inning fikk han inn en single i fjerde og dermed karrierens aller første treff. Reprisen viste riktignok at han egentlig var out at first, men den offisielle statistikken ga ham en single. Han slo en ny single i bottom of the 7th og fikk dermed to hits på hans første dag.

Mets sin bullpen ble før sesongstart vurdert som den tredje svakeste i hele MLB. Men de er vært svært gode i årets første kamper og har ikke gitt bort en eneste run i de syv inningene de har kastet.

Mets er fortsatt ubeseiret i NL East. Riktignok etter bare to av 162 kmper, men to er bedre enn ingen, og det er særlig hyggelig for laget som alle har tippet sist i NL East, ja kanskje i hele MLB. Men de har nå ymuligheten til årets første sweep 19:10 i kveld.

Ingen kommentarer: