02 august, 2005

No Mets i Dag

De av dere som venter på en Mets-update i dag venter forgjeves - mandag var spillefri for nesten hele MLB. Ett unntak var Atlanta som tapte mot Pittsburgh. Dermed er vi 7.5 kamper bak teten.

Riktignok er vi sist, 1 kamp over .500. Vi er 4 bak ledende Houston Astros i Wild Card-racet. Det er unødvendig å minne på hvor ødeleggende helgens 1-3-serie var.

Men det er fortsatt håp. Atlanta var tidligere i sesongen sist, nå leder de klart. Det er fortsatt opp til Mets - kommer de med en winning streak og slår NL East-lagene er det fortsatt mulighet.

Skjønt, vil vi ha dem i sluttspillet i år? Det blir litt som med Rosenborg og CL de siste årene. Det er gøy at de kvalifiserer seg men kvalitetsmessig har de lite å gjøre i turneringen. (Putt eventuelt inn "Norge" og "EM" istedet, det funker like godt.)

Bilder vi vil se mer av! her fra 1986

På den andre siden spiller vi bedre enn .505 tilsier, og vi har vist at vi kan sweepe selv de beste lagene. Kanskje er det en fordel at vi taper mot de dårligste lagene mens vi vinner mot de beste? Det er jo de beste man møter i sluttspillet.

Så det er bare å believe. Snart kommer Steve Trachsel tilbake, kanskje batter vi litt bedre, og kanskje slår vi Milwaukee og Cubs denne uken. Det hadde vært noe!

Ingen kommentarer: