15 august, 2005

Topp Pedro Tapte Mot Dodgers

Mets tapte siste av tre mot Dodgers og spilte dermed 1-2 mot begge lagene denne uken. Totalt 2-4 på bortebane bare forsterker problemene de har utenfor Shea.

Kampen i kveld var fantastisk spennende. Mets hadde 10 hits men fikk kun 1 run, Dodgers var langt mer effektive med 2 hits, 2 runs.

Pedro Martinez flørtet med en no-hitter til ut i 8. inning, men da snudde kampen. Først får Pedro en 3rd base hit, og neste batteren slår en home run. 1-0 ble snudd til 1-2 og Mets kom ikke tilbake. Selv om de var millimere unna - Anderson kom til 3rd base med 1 out in top of the 9th, p[ en hit spurter han mot home plate men blir d;mt ut etter veldig god skjerming av Dodgers' catcher.

Mets har tapt de fire siste kampene Pedro har startet, Men det er klart at en kamp som dagens fortjente han å vinne - det er battingen som burde produsere mer på 10 hits. Men det skal als[ ikke mer til enn at Pedro blir litt ufokusert etter 3rd base hiten før en klar seier rotes bort.

Nå venter Pittsburgh og Washington hjemme på Shea. Det er unødvendig å si hvor viktige disse kampene er i forhold til Wild Card-racet. Deretter er det seks nye bortekamper før nesten hele september spilles mot NL East-lag.

Om september blir mørk - There is always next year.

Ingen kommentarer: