22 mai, 2006

Mets 2, Yankees 1

MestMets har hatt noen dager ferie men er nå tilbake for fullt.

For en helg! Mets har hatt Yankees på besøk for årets første interleague-kamper. Byoppgjøret ble en klassiker og stakk av med seieren.

Fredag var David Wright den store helten etter en single i bottom of the 9th som ga Mets seieren 8-7. Helgens antatt svakeste Mets-pitcher (Gonzalez) møtte helgens antatt sterkeste Yankees-pitcher (Johnson) men seieren gikk til Billy Wagner som savet the 9th.

Lørdag sto Wagner i sentrum igjen. Pedro pitchet 7 innings og hadde null runs. Stillingen var 4-0 i top of the 9th, en tilsynelatende svært enkel oppgave for Wagner. Men han slapp inn 4 runs på 0,1 inning, det ble ekstra innings hvor Yankees avgjorde det i 11te.

Antakeligvis var ledelsen for stor for Wagner. Han trenger tette kamper for å prestere sitt beste; når de leder stort slapper han av og får plutselig 4 runs på en out.



I natt tok Mets frem gullrekka blant pitcherne - Glavine, Heilman, Sanchez og Wagner. Mets hadde to home runs i 4de inning, en 3 run av Delgado og en singe av Floyd. Det var alt som skulle til ettersom Yankees scoret kun 3 runs på 12 hits (Mets hadde 7 hits). Wagner fikk spenningen han trengte. Riktignok er det spennende med runners på 1st og 2nd med to out men Wagner rodde det trygt i mål.


Delgado

Mets er nå .605 (26-17) og ligger tre kamper forran Phillies med Atlanta på 22-22. I dag er det spillefri mens Phillies kommer på besøk tirsdag, onsdag og torsdag.

Ingen kommentarer: