28 mai, 2006

Mets Marlins Uavgjort

Pedro gikk på sesongens første tap på fredag da Mets tapte 5-1 mot Marlins. Riktignok hadde han bare 2 runs på 7 innings og han struck out 10, men offense klarte ikke å produsere mer enn 1 run på Floridas pitcher Josh Johnson som nå er 4-2 med en ERA på 2.18. Etter tapet er Pedro 5-1, 2,79 ERA.

Men Mets avsluttet Floridas 4 game winning streak lørdag ettermiddag da de vant 7-4. Glavine kastet et perfect game til 6te inning og Atlanta måtte se de første 15 batterne returnere uten å komme til basene. Han er nå 8-2 og leder antall seiere i MLB.

Bestemann i går var likevel Wright. Han sto over fredagens kamp på grunn av ryggsmerter, men etter noen timer hos Mets' kiropraktorer ("I just heard a lot of cracking") var han fit for fight og hadde fire treff på fire forsøk og ble walket med vilje en gang.



Beltran og gamlefar Julio Castro hadde to hits hver mens Castro slo den over gjerdet i 2nd inning.

Det var antydning til spenning i bottom of the nith da Florida hadde runners på 1st og 2nd og på stillingen 7-4 dermed tying run at the plate. Men Wagner ble satt innpå og fikk kampen trygt i havn.

I kveld spiller El Duque sin første kamp i Mets-trøya. Han er riktignok bare 2-4 med 6.11 ERA for Diamondbacks i år men det kan bli moro likevel!

Ingen kommentarer: