14 september, 2006

Mets 2 Florida 1

Til tross for tap i åpningskampen vant Mets serien 2-1 på Dolphin stadium.

Serien startet tungt etter vanvittige 16-5 på mandag. Riktignok slo Floyd ballen over gjerdet, og Beltran ble den tredje i Mets' historie til å slå 40 home run i en sesong (de andre er Hundley og selvsagt Mike Piazza), men hva hjalp vel det når Florida hadde hele 20 hits.

11 av dem skjedde på Williams' vakt. På 3+ innings klarte han å få 11 hits og 9 runs. Bell og Ring fordelte også 7 runs mellom seg. Florida hadde hele 43 menn på basene, Uggla var 5-for-5, Ross 5-for-4.

Tirdag startet der mandag sluttet. Florida fikk to runs i 1st og 3rd. Mets kom ikke på tavla før i 7th. I de tre siste inningene fikk Wright to 2nd-base hits og Delgado hadde sin 38. home run (en tre run HR). Dermed vant Mets 6-4 og 13-10 i hits.

Perez' dårlige åpning gjorde at seieren gikk til Mota (3-3). Wagner fikk sin 37. seier og viser seg som klippen han har vært i hele år.


Delgado

Delgado var tirsdagens mann og holdt Mets inne i kampen i natt også. Hans RBI single i 9th utlignet kampen og sendte lagene inn i ekstra innings. Radarparet Aron Heilman og Billy Wagner pitchet de siste tre inningene og ga ingenting til Florida. Med to out gjorde Reyes gjorde jobben for Mets, riktignok med litt hjelp fra dårlig kasting hos utespilerne hos Florida.


Reyes med en klassisk double play

Mets er det første laget med 90 seiere i år, de ligger godt an til å nå magiske 100. Med .621 er de 16 forran Phillies og .010 forran Yankees som er nest best i MLB.

I kveld er det spillerfri før turen går til Pittsburgh for en weekend hos piratene. Pedro skal sannsyligvis starte hvis skaden hans ikke skaper for mye trøbbel. I så fall går turen til John Maine.

Ingen kommentarer: