08 september, 2006

Whoohoo!

Mets er smoking hot om dagen. Etter at de tapte første kampen mot erkerival Atlanta vant di begge i doubleheaderen på onsdag. Først vant de 4-1 etter at Dave Williams ga kun tre runs. Mets har ikke tapt noen av de fire kampene han har startet i år. I tillegg slo Carlos Delgado en two-run homer og nådde100 RBIs, og Shawn Green fikk sin første hit som en Met.


Williams

Etter en kort pause gjorde de klart til kveldens andre kamp. Som så ofte ellers i år fikk Mets igjen runs i første inning etter at Reyes slo en home run som første batter i kampen.

Oliver Perez pitchet fantastisk og struck out seks og walket ingen før det var to out i botttom of the ninth. Atlanta fikk kun fem hits og Mets vant hele 8-0. Shawn Green hadde nok en home run og fikk tre hits, han var 6-for-8 i doubleheaderen.


Shawn Green

Etter å ha vunnet to av tre mot Atlanta kom NL nest beste lag, LA Dodgers på besøk. Glavine hadde en klassisk dag on the mound, 101 pitches i 6,1 inning, 5 hits, ingen runs. Reyes hadde en rå inside-the-park home run, hans første i karrieren og mets andre i år. Mets dro til med 12 hits og vant lett 7-0. Dette var Glavines 288. seier i karrieren, han er 23 på listen over flest seiere i MLB.


Reyes

Mets er nå vanvittige 35 kamper over .500. Beltran leder ligaen med 116 RBIs, Reyes er tredje med 113 RBIs. Mets leder også MLB i first-inning runs med 122.

Dodgers spiller på Shea hele helgen.

Ingen kommentarer: