11 juni, 2007

Mens mai var strålende for Mets har juni så langt stort sett bare bydd på tap. Sist uke ble de swept av Phillies 2-4, 2-4, 3-6. I helgen fikk de besøk av Detroit Tigers og vant første kampen oppskriftsmessig 3-0 etter solo homeruns av Delgado og Wright. I tillegg kastet Sosa åtte strålende innings med bare fire hits og ingen runs.

Lørdag og søndag ble det to nye tap. Lørdagens kamp var jevn - 12-12 i hits, 1-1 i errors men Detroit trakk det lengste strået og vant 7-8. Perez fikk en L etter fem innings fyllt med syv hits og fem runs. Verken Wrights homerun eller at Pets kom først på scoringstavla hjalp dem til seier.

Søndag kastet Glavine. Glavine har vært klippen blant pitcherne i år. Han har riktignok ikke fått en W på fem kamper men det skyldes vel så mye uflaks og udugelighet blant batterne. I natt var det derimot hans egen feil. Glavine klarte bare 4,1 innings og på den tiden hadde han hele elleve hits og ni runs. Da hjalp det ikke at Wright hadde en tre-run homerun eller at Mets totalt scoret 7 runs så lenge Tigers scoret hele 15 runs og vant altså 15-7.


Glavine etter gårsdagens dårlige prestasjon

Mets leder fortsatt NL East men er nå under .600 og i juni er de 2-7. I dag tar de turen fra Motown til LA for å møte Dodgers. Deretter venter Yankees i the Bronx. Yankees kommer fra en etterlengtet sweep mot Pirates i helgen og er bare en kamp bak .500.

Ingen kommentarer: