24 juni, 2007

Mets Fant Frem Kostene

Ok, ok, det har vært usedvanlig rolig på MestMets i juni. Det er kun en grunn til dette – Mets har spilt usannsynlig dårlig de siste ukene. De har tapt hele seks serier på rad og hadde noe sånt som 14 tap på 18 kamper på det verste. De ble swept av Phillies og swept av Dodgers og fikk juling av både Minnesota og Detroit. Slikt er bare deprimerende og derfor lite posting.

Nå ser det imidlertid ut til å ha snudd. Etter to tap mot Twins kom Okland A’s på besøk til Shea denne helgen. Fredagen fikk Tom Glavine endelig seier#296 (han har hatt karrierens verste sesongstart i år) og nærmer seg virkelig milepælen 300. Mets vant betryggende 9-1 og det kunne se ut som at den elendige trenden var i ferd med å snu.


Glavine hadde også to hits og batter .333 i år.

Lørdag ble en skikkelig pitching battle. Oaklands Blanton kastet 109 baller og ga bare 5 hits og ingen runs over 8+ innings. Mets’ pitching var ikke noe dårligere. El Duque kastet de første seks syv innings med bare seks hits og ingen runs. Feliciano og Heilmann delte på 8th og Wagner tok 9th. Mets’ David Wright scoret kampens eneste run i bottom of the 9th og ga dermed Mets en skikkelig boost med en walk-off seier.


David Wright med tungen rett i munnen

Den gode flyen fortsatte på søndag. Mets scoret i de fire første inningene og ledet 5-0 før A’s kom på tavlen. Med tre nye runs i 7th og to i 8th var seieren i havn og A’s ble kostet hjem til Oakland med deres første sweep på nesten ett år. Maine fikk seieren og Valentin hadde en finfin tre-run home run i 7th.

Til tross for en elendig juni måned leder Mets fortsatt NL East, mye takket være at Atlanta også har spilt svært dårlig. De ligger nå bare en kamp over .500 og har fått Phillies forran seg på tabellen.

Mets møter St.Louis Cardinals denne uken før de spiller mot Phillies til helgen. Forhåpentligvis seiler de videre på de gode taktene som ble vist i helgen.

Always believe!

Ingen kommentarer: