30 august, 2007

”I don’t believe this game”

Den fjerde kampen mot Phillies ble en kamp for the ages. Den begynte med Orlande Hernandez som startet dårlig og forlot kampen etter fem runs og seks hits på fem inninger.

Etter å ha ligget bak 5-0 i tredje kom Mets tilbake. Først scoret Wright på en double fra Shawn Green i fjerde, deretter scoret Delgado på en ground out fra Gotay før Green løp inn på en single fra Miledge. Mets scoret også to i top of the fifth og de var da 5-5,

Gleden var imidlertid kortvarig. Allerede i bottom of the fifth scoret Phillies tre runs, alle på Sele.

Mets slo tilbake nok en gang. Phillies’ pitcher Alfonseca hadde en fryktelig 8th og hadde fire runs og ingen ut før han ble byttet ut. Anderson hadde en double, Chavez en single, Reyes stjal 3rd før han løp hjem på en error og Chavez scoret på en ground out fra Delgado. Plutselig ledet Mets 10-8 og hadde overtaket i kampen.

Mets’ closer Billy Wagner har hatt en svert sterk sesong men har likevel vist tegn til tretthet de siste to ukene og har klaget over en slapp arm -. absolutt ikke det du vil høre av en som skal ro kampen i havn i 9th. Dermed var det enda mer oppsiktsvekkende at Wagner ble plassert på mounden i 8th inning. For at Mets skulle vinne måtte han da klare 6 out; 3 i 8th og 3 i 9th. Det er 8 år siden Wagner sist klarte 6 out. Og han har kun klart det fire ganger i karrieren (© MestMets’ research team).



Wagner ga også opp en home run i 8th. Mets klarte ikke å produsere noen runs i top of the ninth og Wagner fortsatte i bottom of the 9th på stillingen 10-9.

Werth startet med en single. Ruiz slo en kjempeball men Beltran tok den rett ved gjerdet – 1 out. Werth stjal 2nd base. Deretter stjal han jaggu 3rd mens Wagner og Mets sov. Wagner har knapt noen gang trengt en out mer enn nå.

Det gikk som det måtte gå. Iguchi fikk en single og Werth kunne utligne kampen ved å jogge hjem til 10-10. Wagners fjerde blown save i år var et faktum.

Og det skulle bli verre. Mens Mets-fans håpet på ekstra innings slo Utley en single og Rollins løp fra 2nd og hjem. Citizen Bank Park eksploderer i det Rollins akkurat rekker hjem (det var snakk om millimeter) og Phillies dermed vant 11-10.

Mets ble swept av Phillies og leder nå med bare 2 kamper før turen går til Atlanta og tre beinharde kamper. September blir spennende. Men Always believe.

Avslutningskommentaren fra kommentatorene: In their wildest game of the year, the Mets experience their most crushing defeat of the year.

True that.

Ingen kommentarer: