23 august, 2007

Mets 5 Padres 7

Mets klarte ikke å vinne fem kamper på rad i natt da de tapte 5-7 mot Padres. Reyes satt ny klubbrekord med 67 stjålne baser men Mota hadde nok en dårlig kamp og gjorde sitt til at Mets aldri kom ovenpå.

Mets fikk ikke inn noen runs på Padres’ stjernepitcher Peavy før i 6. inning da de på stillingen 4-0 scoret to og kom dermed inn i kampen igjen. Mota Kastet en god 6th inning og sendte de to første batterne i 7th tilbake til dugouten, men da klarte han ikke mer. Først en single, så en valk og deretter en two-run single som ble etterfulgt av en one-run double. Dermed ledet Padres 7-2 og løpet var i realiteten kjørt.

Mota sliter ofte med 3rd out og ERAen øker også om dagen - 4.78 til 5.40 tjl 5.49 til 5.80 til 5.93 til 6.28. Randolph sier han fortsatt har tillit til Mota men tilliten bør være tynnslitt etter slikt spill.

Mets forsøkte seg imidlertid i bottom of the 9th. Marlon Anderson begynte med en double og han scoret på Conines single. Conine scoret på en ball fra David Wright, og Wright ble sendt hjem av Beltran. Dermed var stillingen 7-5 med Delgado som tying run on the plate. Delgado klarte imidlertid ikke å lure Padres’ svært gode saver Hoffmann og hadde tre strike outs som avsluttet inningen og kampen.

Padres møter Mets for siste gang i natt, da går Glavine for sin 302. seier. Gotta believe.

Ingen kommentarer: