04 september, 2007

Pedro Vant

Pedro spilte sin første kamp på elleve måneder i går. Han fikk to earned runs over 5 innings og dermed seieren mot Cincinnati Reds.

Pedro startet svært shaky. Førstemann fikk en single etter at det aller første kastet var en ball. Deretter ble det en double og ting så ganske mørkt ut. Tredjemann fikk en sacrifice fly og Reds ledet 1-0 med en out. Nestemann slo en sigle og scoret nok en run med fortsatt bare en out.

Dette var imidlertid også den siste earned runen Reds fikk inn på Pedro. I 2nd inning hadde han to strike-outs, og ble dermed den femtende spilleren i historien som rundet 3000 strikeouts.

Totalt kastet Martinez 76 kast mot 23 battere i fem innings. Han viste svært gode tendenser, hadde stor variasjon i kastene, varierte hastigheten og så ut til å storkose seg på banen.


Pedro Martinez etter seieren

Offense bidro også med sitt for å gi Pedro seieren. Alou slo en single home run i 2nd inning og Wright førte Mets i ledelsen med en 2 run home run i 3rd. Mets hadde også runs i 6., 7., 8. og 9th inning; Castillo, Wright og Alou hadde alle tre hits. Mets outhit Reds med 16-11 og 10-4-seieren.

I kveld pitcher Perez.

Ingen kommentarer: