13 april, 2008

Brewers 2 Mets 1

Mets tapte den tredje og siste kampen mot Milwaukee Brewers og tapte serien 2-1.

Perez startet pitchingen men hadde hele åtte hits og seks runs over 4,1 inning før han ble byttet ut. Sosa, Schoeneweis, Smith, Feliciano og Heilmann.


Perez fikk en velfortjent "L". L for Lost.

Mets scoret 1-2-3 runs i de tre første inningene og ledet en stund 6-2. De klarte imidlertid ikke å holde på ledelsen, og klarte heller ikke å produsere nok runs. I fem innings på rad slo de en double play. Brewers scoret jevnt og trutt og vant til slutt 9-7.

Det var riktignok spennende i bottom of the eigth hvor Brewers satt innpå reliever Mota. Mota spilte for Mets i fjor og var en katastrofe. Han var også blandet inn i dopingskandalen i fjor. Da han kom inn på banen ble han først møtt med enorm boo-ing, før fansen skjønte at det var bra for Mets at han skulle pitche - han stinker jo og kanskje fikk Mets en run eller to. Mota kastet seg kjapt inn i trøbbel og var millimetere fra å ødelegge for Milwaukee men klarte med nød og neppe å ro det i land.

Mets er igjen under .500 og trenger å forbedre hjemmestatistikken - etter Phillies og Brewers er de 3-3 hjemme som ikke er nok hvis det skal bli baseball i oktober.

Washington kommer til Shea på tirsdag. You can catch all the action here at MestMets!

Ingen kommentarer: