11 april, 2008

Velkomen Til Shea

Mets åpnet 2008-sesongen på Shea med tre kamper mot Phillies. Phillies hadde vunnet de siste åtte oppgjørene - åtte kamper som utgjorde en stor del av kollapsen i september 2007.

Dessverre Fortsatte Mets der de slapp og tapte årets første hjemmekamp. Perez kastet en god kamp med bare tre hits og ingen runs over 5,2 innings. Men Schoeneweis fikk tre runs og Maine to, og når batterne bare klarte å produsere to runs på syv hits så ble det 5-2 tap og det niende tapet på rad mot Phillies.


Perez

Lykken snudde onsdag kveld. Mets scoret i første inning, noe de gjorde hyppigst av alle lag i MLB i 2007. Riktignok utlignet Phillies i andre inning, men Mets scoret hele seks runs i tredje og en i syvende, og selv om de ble outhoit 5-8 vant de komfortabelt 8-2.

Pelfrey kastet fem innings og fikk seieren etter to runs.


Pelfrey bunter.

Torsdag var det duket for finale. Mets trengte seieren, både for å komme på .500, for å slå Phillies som er årets sterkeste konkurrent og for å vinne serier.

Kampen var uhyre jevn. Maine og Eaton kastet seks innings hver men både Feliciano, Heilman, Wagner, Smith, Schoeneweis måtte til pers før Sosa kom inn i 12. inning. Sosa fikk seieren (og Heilmann en blown save) etter at Angel Pagan slo en single som Reyes på mirakuløst vis klarte å løpe inn fra 2nd base. Kan hende med litt hjelp fra dommeren også. Pagan hadde tre hits på fem forsøk og har nå en .370 ERA.

Dermed slo Mets Phillies 2-1 i kamper og ligger på .500 (4-4).

Ingen kommentarer: