10 mai, 2009

Mets På Topp!

Mets har vunnet hele syv kamper på rad, swept tre på rad (Atlanta, Phillies og Pittsburgh) og leder NL East foran Phillies og Atlana.

Pitcherne har tatt seg sammen etter en håpløs april. Det eneste unntaket var Johan Santana som velfortjent ble kåret til NLs beste pitcher i april. Han har vært helt fantastisk så langt i år og med en kamp færre enn de fleste ligger han på fjerde plass i antall strikeouts (54, Greinke leder med 59) og han har nest best ERA (0,91, Greinke har 0,51). Batterne har vært svært lite produktive når Santana har kastet, noe som forklarer at han er 4-1 på seks starter.

I mai har Maine, Hernandez og Pelfrey tatt seg sammen mens Perez siste kamp før han ble satt på disable-list (vond arm) var nok en katastrofe.

Selv om offense har scoret uforklarlig få runs når Santana har kastet så har de levert varene i resten av kampene. Beltran leder NL med .378 AVG. I tillegg er Delgado, Wright, Catillo og Santos alle over .300

I morgen kommer Atlanta på besøk for tre oppgjør før Mets skal på en ti kampers lang tur. Først Giants og Dodgers på vestkysten, deretter Red Sox i Bosten. Klarer starterne å levere like godt som Santana har gjort så langt, kan resten av mai bli en fest!

Ingen kommentarer: