21 mai, 2009

Mets Sliter

Mets hadde noen fine dager på topp av NL East, men etter fire strake tap har de rykket ned til andreplass, en bak Phillies.

Mets har bare scoret seks runs på fire kamper. De er hele 0-for-10 med runners i scoring positions og etter å ha vunnet 11 av 13 kamper ble de nå swept av Dodgers. Til Mets' forsvar må det sies at laget er knapt det samme som storspilte tidligere i mai. Jose Reyes ble skadet på onsdag og havner nok på disable-listen. Reyes' backup er allerede på listen og blir der i 10 dager. Delgado er ute i 10 uker etter en hofteoperasjon. og outfielder Gary Sheffield er også pjusk og kunne ikke spille på onsdag.


Sheffield tidligere i år

Ukens desidert verste blemme skjedde da Ryan Church på fortsatt uforklarlig vis klarte å løpe forbi 3rd base uten å være nær den med foten. Det er en fullstendig utilgivelig tabbe på som sannsynligvis kostet Mets seieren i mandagens kamp.

I dag er det reisedag og turen går til Boston for årets første interleague-kamp. Johan Santana pitcher. Forhåpentligvis kan offense gi han nødvendig støtte og gi ham en seier.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er en lang sesong, hold on - be strong!