28 juni, 2008

Queens vs the Bronx: 1-1

Mets og Yankees møter hverandre denne helgen i en herlig Subway series. Og for aller første gang har de spilt to kamper på samme dag men på forskjellige baner. I går startet de dagen på Yankees Stadium før de tok 4 train og deretter 7 train ut til Shea i Queens.

Mets Spilte helt trålende i første kampen. De kom på tavla i første inning men lå bak 4-3 etter tredje. Pelfrey kastet nesten 100 baller over fem innings og fikk åtte hits og fire runs mot seg. Det skulle imidertid vise seg å holde lenge til en W til ham.

For i femte inning satt de inn støtet. Først fikk Delgado to RBIs etter en double. Og i inningen senere skulle den samme Delgado slå med Castillo, Wright og Beltran på basene. Han slår en herlig Grand Slam og sender Mets opp i 11-4. Delgado avsluttet dagen med nok en home run, denne gang bare med Castillo og Beltran på basene.

Mets vant 15-6, Delgado med hele ni RBIs.


Delgados ni RBIs er ny klubbrekord!


Etter en kjapp tur cross town var det bare å nullstille seg. Men Pedro klarte ikke å surfe på storkampen i the Bronx. Han startet riktignok bra men fikk to runs mot seg i fjerde, femte og sjette inning før han ble byttet ut. Schoeneweis klarte seg ikke stort bedre og Mets tapte 9-0 og ble outhit 11-8.



Pedro er nå 2-2 med en fryktelig 7.12 ERA.

Det er ny kamp i kveld. MestMets følger actionen fra Shea LIVE!

Ingen kommentarer: