29 juni, 2008

Regnfullt Tap

Først ble kampen i går kveld utsatt på grunn av regn, og i midten av sjette inning ble det nok en regnpause. Men det ble likefullt et nytt tap for Mets.

Mets var riktignok første laget på tavla. Ramon Castro slo en herlig one run home run i andre inning. Mets' andre run kom også på en home run da David Wright var førstemann etter regnpausen i bottom of the sixth og slo en kjempeball over gjerdet på Shea. I tillegg er det alltid litt ekstra morsomt å slå home runs på Yankees' stjernepitcher Andy Pettite.

Andy Pettitte i går


Mets' stjernepitcher Johan Santana ble kreditert gårsdagens tap. Han kastet egentlig veldig bra men det var walkene som ødela for ham. Tre av de fire som fikk gå til første base endte opp med å score. Han kastet hele 113 baller over seks inning og hadde bare fire hits, men når Yankees klarer å materialisere walkene og Mets ikke er produktive nok blir det L i loggen. Mets outhit forøvrig Yankees 6-5 med 1-0 i errors.

Santana med solide åtte strikeouts holdt ikke i går.

Santana er nå 7-7 med 3,01 ERA. Pettitte er 9-5 med 3,98 ERA. En grunn til at Andy har en bedre statistikk med høyere ERA er at Yankees har en sterkere bullpen som kan hale seieren i land etter at pithceren er ferdig. Og den beste av dem alle er closeren Mariano Rivera. I går fikk han sin 22de save på 22 forsøk og han har latterlige lave 0,71 ERA. 22 av 22 gjør han til den beste closeren noensinne i MLB. I går feide han Delgado, Tatis og Nixon av banen med bare 12 pithces i en herlig 1-2-3 inning.


Mariano Rivera

Dermed ble det 3-2 til Yankees. Ny kamp, nye muligheter i ettermiddag!

Ingen kommentarer: