03 august, 2008

Liten Nedtur

Mets har tapt de to første kampene mot Astros. fredag natt tapte de 3-7. Pedro hadde kastet fem innings med tre runs, og stillingen var 3-3 til syvende inning. Da har Mets basene fulle med ingen ut men klarer ikke å produsere noen ting. Da er det nesten bare fortjent at Astros får en grand slam homerun i bottom of the eigth som Mets aldri klarte å svare på. Grand slamen kom fra Heilman som dermed fikk nok en L. han er 1-5 med 5.10 ERA i år.



David Wright sendte Mets i ledelsen i første inning på fredag men det holdt ikke.

Lørdag var ikke noe bedre. for n'te gang i år leverte Santana en strålende kamp men som bullpen klarer å ødelegge. Santana kastet 6,1 inning, kun tre hits og en run. Deretter gikk det nedover. Mets brukte Sanchez, Schoeneweis, Smith, Wagner, Heilman og feliciano før tapet i 10de inning var et faktum. Wagner var syndebukken med to runs på tre hits og dermed hans syvende blown save i år. Tapet gikk som i går til Heilmann som er 1-6 med 5.25 ERA etter å ha kastet til to battere i 10de inning.


Strålende Santana men hva hjelper vel det.

Mets ledet faktisk 4-0 etter tredje inning, blant annet etter en to run homerun av Easley.

Mets har nå tapt tre på rad, er 5-5 på de siste 10 og er 26-32 på bortekamper. De ligger plutselig på tredjeplass i NL East, to kamper bak Phillies og 0,5 bak Florida. Mets må vinne i kveld for å ikke miste kontakten med toppen.

Ingen kommentarer: