28 september, 2008

Fortsatt Håp

Mets vant i går kveld etter en utrolig oppvisning av Johan Santana. Samtidig slo Phillies Washington Nationals og vant dermed NL East for andre gang på rad.

Mets' håp for sluttspillet ligger da i kampen om Wild Card-plassen. Milwaukee Brewers tapte 7.3 mot Cubs og dermed ligger Mets og Brewers helt likt, 89-72, i kampen om den fjerde og siste sluttspill-plassen i National League før sesongens siste ordinære kamp spilles i kveld.

Vinner Mets og taper Brewers er Mets videre og skal møte Cubs i Chicago på onsdag. Hvis både Mets og Brewers enten taper eller vinner møter de hverandre i en ekstra kamp på Shea mandag ettermiddag for å avgjøre hvem som får Wild Card-plassen. Og taper Mets mens Brewers vinner så er alt ute og sesongen er over for i år.

Mets tar i mot Florida på Shea. Kampstart er 19:10 norsk tid. Oliver Perez skal kaste. Han er 10-7 å år og har en 4,25 ERA. Som Santana i går kommer også Perez fra en tredagers pause. På onsdag kastet han 4,1 inning og ga bort fem runs, seks hits og fem walks. I år har han kastet 31 innings mot Florida, er bokført med tre seiere og ingen tap og en 2,04 ERA.

Perez møter Scott Olsen som er 8-11 i år og har en 4,23 ERA i år.

Ingen kommentarer: