27 september, 2008

It's Not Looking Good

Den 162-kamper lange sesongen er straks over. Mets har i hele september hatt kontroll på enten NL East eller Wild Card-plassen. Men denne uken har de mistet begge. Phillies har spilt veldig god baseball mens Mets tapte to av tre mot Atlanta og tok to av fire mot Cubs. I natt tapte de den første av tre mot Florida. Samtidig vant Phillies 8-4 mot Nationals og Brewes 5-1 mot Cubs.


David Wright og Daniel Murphy i 9th inning i går.

Dermed leder Phillies med to kamper i NL East. Mets kan maksimalt klare en uavgjort, og da må Mets vinne helgens to kamper mot Florida mens Phillies skal tape begge sine. Ikke særlig sannsynlig, altså. Men skulle det bli uavgjort møtes de i Phillies på mandag for én avgjørende kamp.

Brewers tok teten i Wild Card-løpet med seieren i natt. De leder med en kamp. Skal Mets unngå omkamp må de vinne begge kampene og Brewers må tape begge sine. Vinner Mets én mer enn Brewers denne helgen blir det uavgjort og klubbene møtes på Shea på mandag for å avgjøre Wild Card-plassen.

Et mulig scenario er også at Phillies taper begge, Mets vinner begge og Brewers spiller 1-1. Da står alle klubbene med 90-72. Da spiller først Mets-Phillies for å avgjøre gruppevinneren, deretter møter taperen Brewers på tirsdag for å avgjøre Wild-Card-plassen.

Men taper Mets i kveld og Brewers vinner så er sesongen over.

Ingen kommentarer: