24 september, 2008

Siste Nytt

Redaksjonen har ikke kunne prioritert MestMets-oppdateringer i det siste – det er bare å beklage ovenfor alle trofaste lesere.

En kjapp oppsummering: Mets har spilt OK i september. De har vunnet flere kamper enn de har tapt. De lå en stund 3,5 kamper foran Phillies på andre plass, men ligger nå halvannen kamp bak. Phillies har spilt utrolig bra og etter å ha vunnet 10 av 11 kamper leder de nå NL East.

Sesongen avsluttes søndag. Mets har fem kamper igjen – to mot Cubs og tre mot Florida. Phillies har fire kamper igjen. Mets er avhengig av å vinne de gjenstående kampene, og at Phillies taper en, helst to.

Er det uavgjort mellom lagene ved sesongslutt møtes de for én avgjørende kamp for å kåre en vinner. Denne kampen spilles i så fall på mandag i Philadelphia.

Laget som kommer på andre plass i NL East ligger godt an til å ta Wild Card-plassen. Milwaukee Brewers var lenge det soleklart beste #2-laget i NL, men etter en fryktelig september ligger de nå en kamp bak Mets i kampen om Wild Card.

Det er imidlertid viktig å vinne ligaen for da blir motstanden langt lettere. Går Wild Card til NL East møter laget Chicago Cubs, laget som Mets har slitt mot i hele år.

Denne uken er dermed usedvanlig spennende for alle Baseball-fans.

Gotta Believe!

Ingen kommentarer: