02 april, 2011

161 igjen

Mets har gjort store endringer i klubben siden den triste 2010-sesongen. Klubben har ny trener (Terry Collins som erstattet Jerry Manuel i høst), general manager (Sandy Alderson som erstattet Omar Minaya), en ganske ny bullpen, en ny second baseman (Brad Emaus) og en rekke nye spillere på benken. Klubben har imidlertid bundet opp store summer i råtne spillerkontrakter samtidig som eieren Fred Wilpons finansielle muskler har blitt kraftig redusert i kjølvannet av Madoff-skandalen hvor ryktene sier han tapte hundrevis av millioner. Dollars.

Dermed har ikke klubben kunne hente inn de beste spillerne på markedet i vinter. Forventningene til årets sesong er dermed ikke særlig høye.

Spring training ga ikke for mange svar - bullpen lider særlig av at Johan Santana er ute med skade i flere måneder. Klubben ser også ut til å mangle to-tre stabile slagmann som jevnlig får inn runs.

Ilddåpen var natt til lørdag hvor Mets åpnet sesongen i Florida. 6-2-tapet var ingen katastrofe og det er uansett 161 kamper igjen. Men selv om Floridas Johnson er en av MLBs beste pitchere er det ikke bra å gå seks innings uten treff. Beltran, Pagan og Harris (2) sto for kveldens fire treff.

Pelfrey fikk æren av å starte årets sesong varte skuffende 4,1 inning og fikk fem earned runs og fire hits. Selv om han ikke er noen Johan Santana trenger Mets å ha ham som en no.1-pitcher i år.


Pelfrey

Det er også for tidlig å konkludere med om høstens "loosing culture" som Wilpon snakket om i oktober fortsatt regjerer. Sikkery er det uansett at Collins veldig gjerne hadde ønsket seg en seier i åpningen. Han får en ny mulighet i natt!


David Wright uten treff i går.

Ingen kommentarer: