10 april, 2011

This week in review

Mets startet sesongen med å slå Marlins 2-1 i Florida. Oppturen fortsatte i første kamp mot Phillies. Chris Young ga Phillies kun en run og David Wright hadde fire hits på fem forsøk og bidro med to RBIs i 7-1 seieren.

Men Phillies vant dessverre de to neste 7-10 og 0-11. Pelfrey må ta skylden for 7-10 tapet da han ga bort seks runs over kun to innings. Niese var syndebukken dagen etter da de tapte hele 0-11. Niese fikk åtte hits og seks runs i kun fire innings. Mets hadde totalt syv hits men klarte ikke å slå noen inn. David Wright var den eneste med second base hit.

Med 3-3 i de første seks kampene var det duket for sesongåpning med Nationals som årets første motsatndere på Citi Field. I åpningskampen fikk Washington en tidlig ledelse over Dickey. Selv om Mets scoret i både fjerde og femte inning klarte de aldri å hente inn forspranget og da Byrdak og Parnell ga opp tre runs i åttende inning var løpet kjørt.

Lykken snudde natt til i går. Mets tok en 2-0 ledelse i første inning da Beltran slo ballen over gjerdet til en home run. Selv om Nationals svarte med tre runs på Capuano i andre inning dro Mets kampen i havn 8-4. Beltran ble kveldens mann da han slo kveldens andre home run i fjerde inning. Reyes og Davis hadde også to RBIs.


Beltran

Dermed hadde Mets muligheten til å vinne årets første hjemmerunde i ettermiddag. Som i går tok Mets ledelsen 2-0 i første inning. Nationals scoret en run i andre og Mets gjorde det samme i femte. Stillingen var 3-1 så lenge Chris Young kastet. Han holdt syv innings og i tillegg til en run hadde han kun en hit og fem strikeouts. Carrasco kom inn i åttende og slapp inn to runs i 0,2 innings. Dermed sto det 3-3 og det ble ekstra innings.

Mets endte i ekstra innings lørdag 2. april, da scoret de tre runs i tiende inning og vant 6-4 over Marlins. Dessverre klarte de ikke å gjenta dette i kveld. Tiende inning ble scoreless men Washington scoret hele fire runs i top of the 11th, deriblant en tre-run home run på Boyer som fikk en soleklar L i boken etter fire hits og fire runs og han står nå 0-2 med 10,80 ERA.

Det har ikke vært særlig overbevisende spill fra Mets i de ni første kampene. Savnet av Santana er stort. Riktignok har Young og delvis Dickey spilt bra, men gang på gang har bullpen kommet inn i femte eller sjette inning, og da går det gjerne med fem-seks pitchere i en kamp. Slik holder ikke i lengden. Offensivt har de fått inn endel hits men de klarer ikke å overføre det til runs. Alt for ofte har de gått ut av inningen med runners in scoring position.


Chris Davis

I morgen kommer Colorado Rockies på besøk. De er 6-2 så langt i år og spiller fire kamper på Citi Field i uken som kommer.

Ingen kommentarer: