24 juli, 2005

Herlig Helg

Denne uken har vist svært lovende Mets-spill. Det hele ble toppet med 7-5 seier i går og 6-0 i dag. Dermed har Mets vunnet 6 av de siste 7 kampene.

I går var Reyes kveldens mann med 4 hits, 3 runs og 2 RBIs og gjorde at Pedros middels performance likevel ble kronet med en W.



Reyes i går

Dagens beste spiller var Benson. På forhånd håpet man å spare relieverne til de tre kommende kampene mot Rockies - den tynne luften i Colorado kan ta knekken på de fleste pitchere, og å komme dit med friske kastearmer er ønskelig. Dermed måtte Benson kaste så mange innings som mulig. Han gjorde jobben og vel så det - 125 pitches i 8 innings, 75 strikes, 4 hits og ingen runs! En soleklar W førte ham til 7-3 og en ERA på 3,14.



Benson

Piazza startet det offensive kjøret med en 2 run home run in the 2nd. Han var 3-for-3 i dag, 3 RBIs og en Run. Mets fikk to runs i 3dje og to i 8de og selv om Dodgers hadde bases loaded i the 4th var de aldri noen virkelig trussel. Riktignok hadde de flere svært gode defense moves, men battingen førte dem altså ikke opp på scoreboarden.

I morgen spiller Mets den første av tre mot bunnlaget Colorado Rockies som er helt nede på .351. To seire på tre forsøk er ikke for mye forlangt. Deretter venter Houston Astros som er tre over .500 og som har ex. Yankee, den fantastisk gode Roger Clemens i stallen. Hans 1,47 ERA er helt utrolig. Han har bare to ganger i år fått mer enn 2 runs mot seg.

Jeg tviler på at det skjer, men tenk om Clemens og Pedro pitchet mot hverandre! Det kunne blitt årets kamp.

VS


Men først venter Rockies.

Mr. Met har med kosten og tror på en sweep!

Ingen kommentarer: