17 juli, 2005

To Strake Tap

Mens den første av fire kamper mot Atlanta ga troen tilbake til Metsfans, har de to neste både fått oss ned på bakken og under .500 igjen.

Først møttes Glavine og Smoltz hverandre i en skikkelig pitchin duel hvor Braves til slutt vant 2-1. Av alle kamper Mets taper i år var dette tapet helt greit. Glavine pitchet fantastisk og det er ikke lett å få inn hits på Smoltz eller reliver Kolb og Reitsma.

Da var tapet i natt mer foruroligene. Atlanta vant 3-0 på Shea og Zambrano fikk sitt 8de tap i år. Han er 4-8 i år men ERAen er nede i 3.51. Faktisk har han hatt tre eller færre earned runs i 16 av 17 kamper i år. Men så lenge offense ikke produserer mer når Zambrano kaster, da blir det ingen W.



Offense var middels i går. Kun seks hits og altså ingen runs. Lyspunktet var kanskje Mientkiewicz’ første kamp etter skaden. I går var han den eneste med to hits.

Braves’ Hudson pitchet veldig godt – han hadde også sin første kamp etter et lengre skadeavbrekk. Faktisk i de fem første inningene kastet han aldri mer enn fire pitches til noen av spillerne.


Cairo nede for telling i går

I ettermiddag pitcher Martinez igjen og vi er nok snart tilbake på .500. Som Coach Randolph sa i går "He's our stopper. Any time Pedro goes, you feel good about it. We need a win tomorrow, for sure."

Ingen kommentarer: