03 juli, 2005

Mets Scoreless At Shea

MestMets er tilbake med daglige oppdateringer etter en heller fraværende uke.

Mets er igjen under 500 etter helgens to tap mot Florida. Søndag ettermiddag tapte de 3-0. De hadde kun 3 hits, pådro seg 2 errors, og var kort og godt et trist syn.

Zambrano fikk tapet. Han pitchet ikke så galt og ga opp bare 3 runs over 8 innings, og kastet 117 baller. Zambrano er nå 4-7 med 3.80 ERA.

Mets kom nærmest the score board i første inning da basene var loaded. Men Wright og Woodward struck out og avsluttet inningen.

Mets er dermed sist i NL East. Den siste månedens kamper har dessverre hatt få lyspunkter. Battingen er høyst mediocre og de gjør alt for mange errors. Den gode driven som preget laget i mai virker å ha forsvunnet og .494 PCT virker fortjent.

Det er om ikke annet et forbedringspotensiale der. Piazza, Beltran og Reyes må jo bli bedre snart. og Steve Trachsel er snart tilbake on the mound etter et lengre skadeavbrekk. Kanskje forsvinner Ishii også snart.

Men ikke før han pithcer mandagens kamp mot serieleder Washington Nationals. med 2-7 og 5.68 ERA kan det bli en lang dag.

Hva jeg ønsker meg? Mets over .500 innen All-Star pausen om en uke. Believe!

Ingen kommentarer: