31 juli, 2005

Not So Amazin'

Trofaste MestMets-lesere har savnet de daglige rapportene fra the Amazin'. Vel, den eneste grunnen til fraværet er det utrolig dårlige spillet til Mets om dagen.

En liten oppsumering av de siste kampene:

Mets vant riktignok den siste av tre mot Rockies, men å tape to mot bunnalget i MLB er utilgivelig. Dessverre ga det bare en forsmak på hva vi hadde i vente.


Etter tre kamper i Colorado gikk turen til Houston. Martinez pitchet den første kampen. Fire hits, to runs, åtte innings. Hernandez slapp imidlertid inn en run i niende, og Mets tapte 3-2

Fredag pitchet Benson og fikk en L da Mets tapte 5-2.

Det var knyttet mye spenning til lørdagens kamp mellom storpitcherne Tom Glavine og Astros' Andy Pettite. De fleste husker nok Pettite som en Yankee, men i 2004 ble han solgt til Astros. Vel, Glavine hadde fem hits og en run på syv innings, mens Pettite fikk bare to hits og ingen runs. Looper slapp også inn en run og bidro dermed til at Astros vant 2-0

Pettite og NYPosts reaksjon

Tre kamper, totalt fire runs scored! Play-off i Oktober virker veldig fjernt nå. De andre lagene drar ifra og Astros er kanskje den tøffeste motstanderen i wild card-racet. Da kan man ikke tape 3 av 3.

Videre gikk handelen med Red Sox' pitcher Mandy Ramirez som etter mye frem og tilbake blir i Boston. Han ville vært et kjærkomment bidrag til battingen på Shea. Den stinker virkelig om dagen.

Gotta believe, men det er ikke enkelt!

Ingen kommentarer: