10 april, 2010

Et Tap, En Seier

En pitcher kan bare påvirke halve kampen, noe Jon Niese fikk erfare torsdag natt. I den siste av tre kamper mot Florida fikk han åtte hits og tre runs mot seg i seks innings. Florida fikk ikke inn flere runs på verken Igarashi, Takahashi, Nieve eller Feliciano, men hva hjalp vel det så lenge offense hadde trøbbel. Riktignok hadde Mets syv hits (Pagan, Francoeur begge med to) men en run (Francoeurs RBI i fjerde inning) holder sjelden til å vinne en kamp. Dermed fikk Niese en L i boken og Mets tapte den første serien i år. Det var et unødvendig tap - Florida viste lite storspill i sesongstarten og Mets må vinne de fleste hjemmeseriene for å ha noen mulighet til oktoberspill.

I natt Kom Washington Nationals på besøk. Nationals blir av mange vurdert som det svakeste laget i NL East. Pelfrey var Mets' mann on the mound. Pelfrey var ustabil i fjor og endte opp med svake 10-12 på 31 kamper og en 5,03 ERA i fjor. Han fikk en shaky start også i natt etter at Nationals' Desmond hadde et 2 RBI slag til tredje base i andre inning. Heldigvis ble det med disse to runnene til nationals. Mets kom kjapt tilbake og scoret i bottom of andre, fjerde, sjette, syvende og åttende inning. Tolv hits resulterte i åtte runs. Alle hovedbatterne bortsett fra Jacobs hadde minst et treff.

Selv om Pelfrey fikk en W var dette Francoeur og Barajas' kveld. Begge slo to homeruns og fikk tre og to RBI. Francoeur har slått to homeruns i en kamp åtte ganger tidligere i karrieren, Barjas syv ganger. Og Mets har ikke hatt to homeruns fra to spillere i samme kamp siden niende juni 2006.


Francoeur og Barajas

Dermed er Mets 2-2 så langt i år og vi gleder oss til to spennende kamper mot Nationals i helgen.

Ingen kommentarer: