05 april, 2010

One Down, 161 To Go

Mets overbeviste i årets første kamp og slo Florida Marlins 7-1 på Citi Field. Mets kom godt i gang. NYC-yndling David Wright hadde en 2 run home run hans første at bat i år. Jason Bay traff også på det første slaget hans i Mets-trøyen. Bay, Matthews og Barajas fikk alle to hits mens Wright og Francoeur hadde to RBIs.

Johan Santana viste seg frem som den nøkkelspilleren Mets trenger i år. Han ga bort bare en run over seks innings og kastet 103 baller med fem strikeouts. Mets trenger Santana i form gjennom hele sesongen. Mens offense er sterkt i år er klubbens store spørsmålstegn pitchingen. Pelfrey og Perez har ikke tyngden som trengs for å gi klubben en jevn strøm av seiere gjennom året, og det er i tillegg flere store spørsmålstegn ved John Maine.


Wrights home run var hans andre opening day home run i karrieren.

MestMets kommer fremover til å se nærmere på de mange spørsmålstegnene ved årets lag. Blant annet er klubben svært sårbar for skader - allerede ved sesongstart er Reyes og Delgado ute.

Men i dag gleder vi oss over årets første seier! I morgen er det spillefri mens de møter Florida igjen onsdag og torsdag natt.

Dette var den sjette opening day-seieren på rad for Mets!

2 kommentarer:

Umpire John sa...

Gratulerer med en god start på sesongen. Som ihuga baseballfans, er dere på noen måte engasjert i den norske baseball serien (tilskuere, trenere o.l.) ?

Bacharach sa...

Takk! gøy med seier, selv om det er tidlig.

Det er jo gøy med Oslo Pretenders, men med så mye baseball tilgjengelig på mlb.tv blir det få norske kamper. Forhåpentligvis blir det likevel etpar besøk på Rommen iløpet av våren! Kanskje med foam finger. -red.