11 april, 2010

A Nailbiter

Bottom of the night i går kveld, Mets ligger under 4-3 mot Nationals. Washington setter innpå closeren Capps og Jose Reyes står klar for fjerde gang i kampen. De tre første forsøkene hans var hitless, men på 2-1 slår han fastballen fra Capps til center fielden og kommer seg til første base. Årets første hit for Reyes!

Med en på første og ingen ut slår Cora en sacrifise bunt som flytter Reyes til andre base.

David Wright er nestemann. Det syvende kastet fra Capps er ball nummer fire og Wright går til første base. Mets har en i scoring position og en ut når Jason Bay steps up. Men Bay sliter mot Capps og får tre strikes på rad. To ut.


Reyes in action

Jeff Francoeur hadde allerede truffet to ganger tidligere i kampen og har en .444 AVG. Han blir walket av Capps og Mets har plutselig bases loaded, to out og Citi Field koker. Treffer Barajas så blir det minst 4-4, kanskje vinner de kampen.

Barjas treffer på første ball og sender en skikkelig kule mot venstre. Stadion eksploderer for de er garantert to run og dermed seier. Men Nationals' Willie Harris ville det anderledes. Han tar et nærmest umulig pantersprang, stuper etter ballen og rekker den centimeter før den hadde truffet bakken. Game over, Mets tapte surt 4-3.

Siste av tre mot Nationals i kveld 19:10 norsk tid. Gotta believe!

Ingen kommentarer: