08 april, 2010

One Up One Down

I går fikk vi årets første seier og i natt kom årets første tap.

Det er knyttet stor spenning til hvordan John Maine spiller i år. Første indikasjon kom i natt hvor Maine endte opp å kaste 92 baller i fem innings. Det resulterte i fire runs, åtte hits, tre strikeouts og to homeruns. Ikke akkurat overbevisende.


John Maine

Mets burde vunnet kampen for Floridas spilte ikke overbevisende. Men Mets åpnet dårlig og fikk bare tre hits, en walk og en run på de første seks inningene. Deretter benyttet de seg av den ganke dårlige bullpenen til Florida og nullstilte de kampen med to runs i syvende og tre i åttende. Men når en av årets nykommere,


Alex Cora

Rodriguez pitchet en fin niende og det ble extra innings for første gang i år. I tiende fikk Hisanori Takahashi sin aller første kamp i Mets-trøya. Det gikk ikke særlig bra og han fikk to hits, en walk og en run på 0,1 inning før han ble byttet ut. Den ene runen var alt Florida trengte for å vinne kampen i tiende inning, for Mets klarte ikke å få inn hits på Florida i siste inning.

mets brukte syv pitchere i kampen. Pedro Feliciano og Francisco Rodriguez pitchet en poengløs inning hver, men fire av de andre fem ga bort runs.

Det positive?
Mets klarte å komme tilbake fra 6-1 og få fem runs i syvende og åttende.

Det negative?
Mets klarte ikke å utnytte Marlins' dårlige bullpen. I tillegg var Tatis' nybegynnerfeil i syvende inning hvor han på tredje base og to ut løp mot home plate da Floridas Catcher rotet bort ballen, men ikke rotet den langt nok bort til at Tatis kom seg trygt hjem.

Ingen kommentarer: