19 oktober, 2006

Amazin’ Maine

John Maine spilte sin livs kamp og tok Mets til kamp 7 etter at de vant 4-2 over St. Louis.

Maine pitchet 5,1 innings, hadde to hits og ingen runs. Han startet med trøbbel da han med en out ga Scott Spiezio og Albert Pujols en single hver. Han struck out Jim Edmonds på tre pitches, men traff juan Encarnacion i brystet og sto plutselig med bases loaded. Men 56 334 på Shea så Maine tok kommandoen og Scott Rolen slo en lompe til first base som avsluttet inningen. Deretter fikk ikke St. Louis inn en eneste ball på Maine som ble den første rookie siden 1997 til å vinne en NLCS-kamp.


Fathers may be telling their sons in the future about those minutes (Maine's 1st inning), which could grow into legend.

Førstemann til å batte for Mets i natt var Jose Reyes. Han gjorde som så ofte før i år og ga Mets en run i første inning da han slo ballen over gjerdet, hans første sluttspill-home run noensinne. Reyes hadde vært relativt stille i seriens fem første kamper med .261, en double, en triple og tre runs. Han leder MLB med 64 stjålne base men hadde ikke engang prøvd seg i NLCS.

I natt sjal han to baser, han singled i fifth og seventh og slo altså en home run i første.



"My teammates told me [Wednesday] I have to get on base," Reyes said. "I said, 'Every time I get on base, something good is going to happen.'

Wagner flirtet med døden i 9th og ga Cards lagets to runs. Men både Wagner, Mets og resten av Shea overlevde med skrekken.

I natt skal Oliver Perez pitche mot Jeff Suppan. Årets til nå viktigste kamp starter 02:19 norsk tid.

Ingen kommentarer: