05 oktober, 2006

One Down, Ten To Go

Etter seks års ventetid vant Mets sin første sluttspillkamp 6-5 i en kamp som var en for the ages.

Oppstarten var svært uheldig for Mets. Først ble Pedro skadet og deretter ute av hele sluttspillet. El Duque ble den nye førstepitcheren, men han pådro seg en muskelstrekk på tirsdagens trening. Dermed ble det rookie John Maines tur til å starte den første sluttspillkampen på Shea.

Maine var god. Han kastet 4,1 inning og hadde 6 hits og 1 run før Feliciano (0,1 inning) Bradford (0,1) Mota (2,0), Heilmann (1,0 inning) og Wagner tok over. Seieren gikk til Mota til tross for tre hits og tre runs over 2 innings.


Maine blir byttet ut.

Kveldens store spiller var Carlos Delgado. Han hadde fire hits på fem forsøk, slo deriblant en home run i 4de inning og sto for 2 av runnene til Mets..

Det er ganske utrolig at dette var delgados første sluttspillkamp noensinne. Han har 10 sesonger med over 30 Home runs bak seg, har slått totalt407 home runs, har en avg på .282 men det tok tolv år og to dager fra hans første kamp for Blue Jays til han fikk spille i oktober.


Delgado

Floyd slo sin første sluttspill-home run rett etter Delgados HR i 6te. På det tidspunktet ledet Mets 4-1.


Floyds første postseason Home Run

Mets hadde flaks i går også. Med ingen ute og runners på første og andre, slo Russell Martin en single ned right field. Den traff veggen og alle var sikre på at Kent og Drew skulle score. Men Shawn Greene kaster en perfekt ball til Valentine som kaster den hjem til Lo Duca som tags out Kent.

I det øyeblikket gjør Dodgers' third base coach Rich Donnelly tidenes tabbe ved å vinke Drew hjem. Det er nesten bare flaks som gjør at Lo Duca får med seg Drews firsprang mot home plate. Han gjør imidlertid ingen feil og avverger en potensiell big inning for Dodgers


"It was really weird," Lo Duca said. "I have never seen anything like it."

Billy Wagner la til litt ekstra spenning i 9ende. På stillingen 6-4 får Dodgers en run, og de har en runner på 2nd da Wagner saver kampen og Mets første av elleve nødvendige seiere er i boks.

Dermed var den første av elleve nødvendige seiere i boks.

Ingen kommentarer: