06 oktober, 2006

Mets 2 Dodgers 0

Mets vant på nytt i natt etter en fantastisk kamp av Tom Glavine. Han kastet 94 baller, hadde kun fire hits og ingen runs. Hans første postseason start i mets-trøya førte ham til tredjeplass over mestvinnende pitchere i sluttspillkamper. Glavine har nå tretten, en bak Pettitte, to bak Smoltz. Bare pettitte har flere sluttspillkamper (34) enn Glavine.



Det lille mange savnet etter seieren på onsdag var definitivt der i natt. reyes fikk sine første RBIs, Chavez hadde to hits og defense gjorde ingen feil. feliciano, Heilmann var gode i 7. og 8. inning og Billy Wagner fikk sin andre Save i sluttspillet etter en perfekt 9th inning.

Dermed trenger Mets bare en seier til for å avansere til NL-finalen hvor de møter vinneran av Cardinals og Padres (St.Louis leder 2-0). Neste kamp går i LA på lørdag og Trachsel skal pitche mot Greg Maddux. Trachsel er 15-8 i år men har en veldig høy ERA på 4,97. Maddux er bare 15-14 i år med en 3.22 ERA. Han har mer inne og blir en tøff nøtt for et Mets-lag som drar til LA med selvtillitten på topp.

Ingen kommentarer: