16 oktober, 2006

Mets Cards 2-2

Det har vært litt av en weekend for alle Mets-fans. Etter å vært høyt oppe da Glavine pitchet inn 2-0 på torsdag måtte Mets på fredag gjennom 7 pitchere og tapte 9-6 på Shea. Mens fans mumlet ”Glavine and Maine, and hope for rain”, Trachsel pakket kofferten og satt kursen mot St.Louis for å forberede tre kamper på bortebane.

Lørdag ble nok en nedtur. Trachsel varte bare 1 inning, fikk 5 hits og 5 runs og forsvant ut med en skade. Mets var scoreless og tapte 5-0 selv om Oliver var god i 6 innings. Mets hadde bare 3 hits og viste svært lite av det gode offensive spillet som har preget klubben i hele år.

Med 2-1 var Mets for første gang under .500 i år og ingen så lyst på kamp fire hvor Perez (3-13) skulle pitche.

Nattens kamp viste imidlertid et nytt lag. Riktignok var Perez konstant i trøbbel og hadde 9 hits og 5 runs over 5,2 innings.


Oliver Perez fikk likevel en W.


Men battingen avsluttet 14 scoreless innings og viste at det ikke er noen tilfeldighet at Mets har en av de beste offensive lagene i MLB. Alle åtte fikk minst en hit. Beltran fikk tre, Delgado, Green og Valentin hadde to. Beltran hadde to single home runs, Wright hadde en over gjerdet og Delgado hadde en three-run home run i 5th.


Carlos Delgado og David Wright etter Delgados three run home run.


2x Carlos var de store spillerne i kamp fire.

Mets satte med 12-5 en rekke klubbrekorder. Aldri har de scoret 12 runs i en sluttspillkamp. Det var også første gang de hadde seks ekstra-base hits eller seks runs i en inning.

Mot St.Louis står det 2-2 i serien og der ser ikke helt mørkt ut når Glavine skal pitche kamp 5 i natt. Uansett har Mets muligheten til å avgjøre alt hjemme på Shea.

Ingen kommentarer: