20 oktober, 2006

There Is Always Next Year

Etter en utrolig spennende kamp i natt tapte mets 3-1 mot St. Louis etter to runs i 9th inning. Dermed er sesongen over for i år og St. Louis møter Detroit Tigers i World Series.

Det var knyttet stor usikkerhet til Perez’ prestasjoner men han gjorde alle dystre spådommer til skamme. Han kastet seg inn i problemer i nesten hver inning, men han kastet seg også ut av dem. Totalt pitchet han 6 innings som resulterte i 4 hit og 1 run.


Perez var god men St.Louis var bedre


David Wright har skuffet i hele sluttspillet, men han åpnet i går med en klassisk Mets-åpning – en run i første inning. Wrights kom etter en single som Beltran scoret på. Dessverre ble dette også Mets’ eneste run.

Mets hadde sine muligheter. i 6th var basene fulle med en ut. Men både Valentin og Chavez flies out og dermed gikk de tomhendte hjem.


Endy Chavez vanvittige catch i top of the 6th inning. One for the ages!


St.Louis scoret en two run home run med en out i top of the 9th. Siden det sto 1-1 ved inngangen av 9th så det ut til å gå mot ekstra innings og derfor pitchet Heilmann i stedet for Wagner. Heilmann, Bradford, Mota og de andre i bullpen har spilt svært bra i hele sluttspillet, men i natt holdt det ikke.

bottom of the 9th: Valentin singles. Chavez singles, Mets har spillere på 1st og 3rd med ingen ut. Clifff Floyd striker out. Neste opp er Chavez – han treffer men slår en lompe til center field og Mets har to out.


Nesten for Jose Reyes med to på basene i 9th.

Paul Lo Duca får fire balls og plutselig er basene fulle med 2 out på stillingne 3-1 i bottom of the 9th. Shea koker over og det er baseball på sitt mest fascinerende. Carlos Beltran har vært en av de beste hele år får to striker, det står 0-2 og alt kan bli avgjort av neste ball. Wainwright kaster ett topp ball, Beltran velger å ikke slå men ballen er en strike, inningen, kampen og sesongen er over.


Carlos Beltran etter 3 strikes i 9th.


Mestmets ønsker St.Louis lykke til mot tigrene fra Detroit.

Ingen kommentarer: