23 juni, 2005

Get Ready For The Subway

Mets vant den siste kampen mot Phillies 4-3 og nærmer seg .500.

Ishii ble kreditert seieren. Han var stabil nok, kastet 98 piches og ga tre runs over 6,2 innings. Bell ga opp en run i 7., men stillingen 4-3 holdt seg ut kampen.

Looper økte spenningen i 9ende. Phillies’ storspiller Kenny Lofton was called out on strikes, den siste noe tvilsom, og det var bare flaks at ikke munnbruken i etterkant fikk han kastet ut av kampen. Nestemann slår en single og the winning run is on the plate med to ut. En hit, og Mets går fra å lede 4-3 til å tape 5-4. Abreu (.313) treffer, men first baseman Mientkiewitz tar’n, Mets er bare to kamper bak .500 og Looper får sin høyst fortjente 15. save.


Looper, en glad gutt


Reyes storspilte med tre treff og tre stjålne baser og Mientkiewicz slo’n over gjerdet. Mets ble outhit, men Phillies hadde en error så seieren var ikke ufortjent.

Nå står Yankees for tur – igjen. Trener Randolph har spilt og vart i trenerstaben for the bombers så det blir en spesiell weend for ham. Ingen tror på tre seiere til Mets men det hadde vært fint! Vi må over .500. snart. Deretter venter tre nye mot Phillies – denne gangen i Queens


Randolph in pinstripes!

Martinez er tilbake i morgen. Always believe.

Ingen kommentarer: