02 juni, 2005

What A Victor-y!

For en kamp det ble i natt. En skikkelig fight mellom pitcherne. Men det var Mets' Victor Zambrano som kom seirende ut mot Arizonas Webb. Mets vant 2-1 (Mets 2-10-1, Arizona 1-8-0) og Zambrano fikk sin tredje seier for året (3-5).


Zambrano


Zambrano har så langt i år vært det store spørsmålstegnet i Mets' rotasjon. Det var først i natt det virkelig løsnet. Han pitchet 8,1 inning (første gang han har kommet til 9. for Mets), hadde 5 hits (3 single) walket 3 og hadde 5 strike outs. ERA'en gikk fra 4,74 til 4,24.

Kampen var like tett som Lee Mazzillis bukser. Lite ble produsert av hits og poengene kom spredt og tilfeldig. Reyes scoret i 1ste etter en single, steal og to andvances på fly-out balls. I 8de hadde Floyd en double og scoret på Piazzas double.

Jaggu ble det spennende i 9de hvor D'Backs får en lead-off single på Zambrano før han byttes ut med Looper. Single og RBI til Green, en double play og to nye singles fra Looper før han striker out Mat Kata.


Some tight pants!


Nattens seier var en veldig god prestasjon mot D'Backs som er 13-21 i one-run-kamper. Mets er med nattens 8-14.

Nedenfor er bilde av nattens beste fra Cameron! langt over gjerdet, millimetere fra HR. Takk til Cameron, takk til den evige motvinden på Shea.





In other news, NL East news, that is: Atlanta slo Washington, Florida tapte og Phillies vant. Med nattens seier er Mets 27-26, .509, a-poeng med Nationals og 2,5 bak ledende Atlanta.

I natt (7:10 est) har vi mulighet til å vinne serien mot Diamondbacks! Gotta believe.

Ingen kommentarer: