16 juni, 2005

Mets Sist, Under .500

Trofaste lesere av MestMets har sikkert sett en sammenheng mellom sent kampreferat og tap for the Amazin'. Så også i dag. I natt ble det nemlig 2-3 mot Oakland.

Mets får det ikke til om dagen. De har sist uke et snitt på bare litt over to runs pr kamp. De har tapt 6 av 7, og nå er de også offisielt et loosing team med en PCT på 492.

I mai avgjorde Mets kamper som gårsdagens i sin favør. Men i går ble 2-2 in the middle of the 9th til 3-2 etter at Hernandez ga opp en single. Dermed er Athletics en kamp fra å sweepe Mets, og Mets er under .500 for første gang siden april.

Zambrano gjorde en fin jobb med 108 kast og 2 runs. Han fikk heller ikke kreditert tapet, det gikk til Ring. Men når offense ikke har flere enn 5 treff – ingen av gutta traff men enn en gang - da blir det ikke seier.


Zambrano i går

Benson pitcher i natt. Han er 4-2 med 3.58 ERA. Glynn kaster for A’s. Med 0-2 og 5.73 ERA har vi hvertfall statistikken på vår side. Skjønt ikke helt – Benson har møtt A’s mens han spilte for Pirates. 0-2, 7.84 ERA deriblant et 6-1 tap i fjor lover ikke helt bra. Uansett må offense begynne å treffe ballen.

Kampen starter halv ti norsk tid. Kanskje er vi på .500 i morgen tidlig. Gotta believe!

Ingen kommentarer: