11 juni, 2005

Nok Et Tap På Shea

Mets tapte sin tredje på rad, er bare en over .500 og sist i NL East

Ischii må nok ta støyten for dette tapet også. Han startet fint men falt fullstendig sammen i 6. inning, delvis som resultat av at han buntet og derfor tilbrakte hele top of the 6th løpende frem og tilbake mellom basene når han burde sittet in the dugout, focusing on the pitching to come.


Ishii: 1 seier, 5 tap, ERA 5.48


Manny Aybar pitchet 9. inning og ga opp hele 5 runs. Mets har så langt i år aldri gitt opp 12 runs i en kamp.

What about the offense i går? De stinket også. I de fire siste kampene har de produsert ikke mer enn 9 runs, et snitt på 2,25. Pitching coach Rick Down bør ha sitt å jobbe med om dagen.

12-2 i runs og 13-7 i hits tyder på at de ble rundjult i natt. Noe som delvis stemmer, Men kampen viser også det oh-so-fascinating about baseball - detaljene. Hadde ikke Ishii buntet i 6. inning hadde han aldri kommet på basene. Derimot ble det mye løping, stress og lack of concentration før han skulle pitche in the bottom of the 6th. Han kastet to Home Run-baller til middelmådige spillere og ga opp 6 runs i en inning, noe som er den dårligste inningen for Mets i år.



Detaljer hypoteser, javel, men hadde kampen blitt spilt i LA ville man fulgt American League-regler og Ishii måtte aldri battet in the first place. Vi vil aldri få vite hvordan kampen ville utviklet seg, men 12-2 ville det ikke blitt.



En uke siden var Mets en kamp fra teten i NL East, i dag er de sist. Smoking hot Washington har vunnet 8 på rad og leder. En uke siden lå de sist. Så det er håp for Mets, selv om det av og til ser ut som at en eventuell ledelse ville skyldes mer flaks enn godt spill. Pr i dag mangler de det lille ekstra som skal til for å lede NL East. Jeg tror det kalles consistency. Slik de spiller i dag kunne de lett ha gjort det stort i play-offs i oktober, men de ville neppe kommet dit.

Mets møter Angels også i dag og søndag før Mets go west for å møte Oakland As og Seattle. Tøffe motstandere, tøff uke.

Ingen kommentarer: