06 juni, 2005

Mets Reiste Seg Etter Tidlig Tap

Mets spilte to kamper mot SF Giants i går. Den første tapte de ganske klart 3-6, mens Giants ble knust 12-1 bare timer senere.

Ishii pitchet svakt i den første kampen. Han ga opp 6 runs på 6,1 inning, og kom i trøbbel nesten i hver inning. Det eneste han mestet var battingen - 2-for-2 og en RBI er sjelden kost for hvilken som helst pithcer.



Ishii


Han fikk ikke mye hjelp fra battingen heller. Selv om de tok en tidlig ledelse ble det ikke spennende før bottom of the 9th, hvor mets har fått 6 av de siste 7 batterne at base. De scoret to runs, har runners on 1st og 3rd, 2 out og avgørende run at the plate. Dette er situasjonen Piazza elsker. Shea koker men stemningen sank raskt da han allerede på første ball slo en enkel ball til SFs short stop. Egentlig en ganske beskrivende slutt på kampen.


Benson pitchet den andre kampen og ga bort bare en run. han har 4 seire og kun ett tap så langt i år med en ERA på 2.88 på de siste fem startene hans.


Benson i går


Men det var offense som virkelig boltret seg søndag kveld. Hele fire home runs og tre hits av Reyes, Floyd og Wright. Mets scoret i 6 av 8 inninger!


Wright og Floyd

Med to seire på tre forsøk mot Giants har Mets slått de tre siste lagene de har møtt. NL East er historisk jevn. Hadde Mets vunnet alle tre mot Giants så ville de vært på delt første, mens to tap ville ført dem sist på tabellen. Derfor er de neste seks hjemmekampene mot Houston og LA så viktige. 4-2 vil føre dem til tops, 2-4 vil sannsynligvis lede til sisteplass.

Gotta believe.

1 kommentar:

Valancy Jane sa...

You're got a point.