03 juni, 2005

The O'Pedro Factor

Alle som har sett Pedro Martinez pitche på Shea vet at de opplever noe spesielt. Hele stadion yrer på et eget vis, spillerne oppfører seg litt anderledes, motstanderen er nervøs, og man vet aldri helt hva som skjer. Det eneste som er sikkert er at Mets vinner.

Så også i går. Mets vant den siste av 3 kamper mot Arizona 6-1. Dette var Pedros dag. 101 pitches, 5 hits, 1 home run, 0 walks og 9 strikeouts. Han har 6 seiere og 1 tap for Mets i år, og hans ERA (gjennomsnittlig antall runs(poeng) han avgir i en kamp) er nede i 2.62. Take that, Randy Johnson!


Kanskje det morsomste av alt for Martinez i går - han faktisk traff selv! Mens pitcherne i American League (f.eks. Yankees) har en Designated Hitter (DH) som slår for pitcheren må pitchere i National League (Mets) slå selv. Historien har enda ikke funnet en pitcher som også er en decent hitter. Martinez' hit i går var hans første på 58 at-bats eller 93 måneder!

Mets' offense var også bra i går. Beltran hadde sin 7. home run, Matsui slo en 2 run double. Mets fikk 3 runs i 3. inning og 3 i sjette. Heilmann kom inn i 9. inning og pitchet kampen trygt i havn.

Cameron opplevde for andre gang i karrieren at hele stadion reiser og jubler for ham. Han sprinter etter en ball i 6. inning, snubler i gresset men rekker likevel ballen!

"I put my glove out and thought I had a chance. But that wasn't the way I was taught to make the play. When I looked, I said, 'Oh my God! It's in my glove.' "

Cameron makes the catch


Vanninganlegget på Shea gikk av i går og kampen ble stanset i et par minutter. Absolute comedy, som kommentatoren sa. Mens dommerne løp av banen sto Pedro og lot seg dusje.


"Water is blessing to me, and I got wet," Martinez said.

Mets er 2 over .500, (28-26) 1,5 bak ledende Florida. I helgen kommer San Fransisco Giants på besøk. Barry Bonds er ikke med. Always believe!!

Ingen kommentarer: