13 mai, 2007

Mets slo Bryggerne

Mets vant 2 av 3 mot Brewers i helgen. Brewers kom til Shea som MLBs beste lag og Mets hadde en rekke usikre pitchere på benken. Likevel ble Brewers sendt hjem med to tap og Mets

Fredag kastet Jorge Sosa sin andre kamp for Mets. Han varte godt ut i 7th inning, ga opp 2 runs og fikk seieren. Mets la fundamenetet for seieren i 4de inning hvor Wright, Easley og Delgado alle slo en homerun på Milwaukees Suppan. heilmann gjorde det imidlertid unødvendig spennende i 8th inning. På stillingen 5-2 fikk han en to run Home Run mot seg og bare flaks gjorde at det ikke ble gjort verre skade. Wagner kom inn i 9th og fikk årets niende save - ERAen hans er på utrolige 0.56! For etpar år siden hadde vi Benitez...


Reyes med nok en steal på fredag.


Lørdag var det Pelfreys tur til å kaste. Han var fortsatt uten seiere i år og lørdag fikk han nok en L etter fem innings, 4 runs og 8 hits. Han ble etter kampen sendt ned til tripple-A-klubben i New Orleans.


Pelfrey slet i hele kampen.

Til tross for tre runs i 5th inning klarte aldri Mets å komme på offensiven. Feliciano, Smith og Schoenenweis fikk hele 8 runs mot seg i de to siste inningene, og Mets ble outhit hele 16-6 i en kamp som endte 12-3.

Det var knyttet stor spenning til søndagens avgjørende kamp. Perez har vist seg som en usedvanlig ustabil pitcher så langt i år. Søndag sto han imidlertid for Mets' beste pitching så langt i år og kastet helt inn til 9th inning. Han ga opp to hits og en run, fikk selvsagt en W og er nå 4-3 med en AVG på 3.00.

Perez fikk også god drahjelp av batterne. Reyes, Wright, Castro og Gomez hadde to hits, Easley hele tre, deriblant en to run homerun i 5th inning.


Easley hadde en god kamp

Mets hadde tre runs i første inning og en i andre. For å vise hvem som er sjefen slo de hele fem runs i 8th inning mot Dessens. Men det var Capuano som fikk tapet - hans første i år (5-1, 2,93).

Mets vant dermed serien mot Brewers og ligger en halv kamp bak Braves. Mandag kommer Cubs, Glavine pitcher mot Marquis, det blir spennende.

Ingen kommentarer: