22 mai, 2007

Mets 2 Yankees 1

Mets vant på lørdag men tapte søndag som betyr at de vant to av tre forsøk mot erkerivalen Yankees.

Lørdagens kamp så tidlig ut til å bli en ren maktdemonstrasjon. Riktignok kom Yankees først på tavla med en run i første inning, men Mets svarte med tre - Beltran på en sacrifice fly, deretter en to run home run av Wright. Dette var bare begynnelsen på moroa. Wright slo en ny home run i 3rd, Delgado en RBI double i 4th, Shawn Green en ground out RBI i 4th. Da ledet Mets hele 8-2 og alt så usedvanlig enkelt ut.


Wright ble walket 3 ganger etter 2 home runs

Yankees tok seg imidlertid i nakken. Jeter slo en home run i 7th, Rodrigez og Posada hadde back-to-back home runs i 8th, alle fra Schoeneweis som deretter ble byttet ut. Phelps sendte imidlertid yankees til 6-8 og plutselig var det spenning i kampen.


Yankees pithcer Rasner brakk fingeren og måte byttes ut i 1st inning

Yankees pithcer Farnswoth fulgte ikke med i timen og lot både Beltran og Wright stjele baser i 8th. Da Franco slo en single kunne dermed begge score og sende Mets til 10-6. Da gjorde det lite at Rodriguez scoret på en kjempetabbe av Wagner i 9th, Mets vant likefullt ganske komfortabelt 7-10.

Søndag gikk det ikke like bra. Etter en fantastisk april gikk John Maine på en ny smell og fikk sitt andre tap etter 8 hits og 5 runs på 5 innings. Offense hjalp ikke til nevneverdig, selv om både Easley og Wright hadde home runs tapte Mets 6-2. Mets vant likevel lokaloppgjøret 2-1 og er regjerende mestere i byen. Dette var ikke uventet, Yankees har slitt i hele år og mange krever nå Joe Torres avgang etter at de er 19-23. Ikke engang nyanskeffede Roger Clemens kan snu det alene.

Selv om det er mye prestisje i Yankees-kampene er det likevel de kommende tre kampene som er viktigst - Mets skal nemlig til Atlanta og møter NL Easts #2 Braves. Braves ligger 2,5 kamper bak Mets men har vunnet 4 av 6 kamper i år. Avkast er i natt 1:35. Sosa kaster.

Ingen kommentarer: